Caută
Filtre

NOU: Dispozitiv De Aliniere Curea Ventilator

NOU: Dispozitiv De Aliniere Curea Ventilator

HOG SLAT a introdus un kit de aliniere a scripeților și curelei de acționare a ventilatorului cu ajutorul unui dispozitiv laser. Dispozitivul proiectează o fasciculă laser, permițând alinierea rapidă și precisă. Acest lucru îl face un instrument indispensabil pentru asamblarea ventilatoarelor noi, precum și pentru întreținerea ulterioară a acestora.

Potrivit directorului departamentului tehnic al filialei Hog Slat Ucraina, Yevhen Klochko, în plus față de echipamente pentru ferme de porci, compania oferă și instrumente pentru ajustarea și utilizarea eficientă a acestora.

"Avem propriile ferme în SUA, astfel că știm și cât de important este să montăm și să folosim totul în mod corespunzător. Prin urmare, oferim soluții simple și accesibile care garantează o funcționare fără întreruperi pe termen lung a echipamentelor. Dispozitivul pentru controlul alinierii scripetelor ventilatoarelor este una din aceste soluții ", - subliniază Eugene Klochko.

Pachetul include un indicator laser montat în canelura unei scripeți, precum și un indicator. Roata este astfel reglată până când linia laser este centrat pe indicator.

Unitatea poate fi utilizată la asamblarea noilor ventilatoare, precum și la înlocuirea curelelor pentru a se asigura că roțile nu sunt deplasate sau inutilizabile. "Cu timpul, scripeții se uzează, schimbându-și forma profilului tip V la un profil mai rotunjit. De obicei, scripetele trebuiesc înlocuite aproximativ la fiecare patru ani ", - adaugă Eugene Klochko.