Keresés
Filters

Unitate De Testare A Celulelor De Răcire

Celulele de răcire, folosite atât în fermele de suine cât și de păsări, necesită lucrări de întreținere pentru a-și păstra eficacitatea. Avem plăcerea să vă prezentăm acestă nouă unitate utilizată de către inginerii Hog Slat și proiectată pentru a ajuta crescătorii din zootehnie cu informații despre creșterea duratei de utilizare a celulelor de răcire.

“Suntem extrem de entuziasmați să începem utilizarea noii unități de testare a celulelor de răcire“, spune Tyler Marion, inginer de proiect. “Deseori, este dificil să putem obțione o evaluare precisă în condițiile din fermă. Acest dispozitiv ne oferă o modalitate de a aduna informații într-o modalitate repetabilă, controlată. De asemenea, în ciuda amprentei la sol mai mică a dispozitivului în comparație cu o fermă, avem posibilitatea de a imita condițiile dintr-o clădire cu ventilație tip tunel. De exemplu, putem evalua cu rapiditate un produs nou folosindu-ne de lungimea de aproximativ 4 a unității, spre deosebire de o distanță de cel puțin 25-30 m cât am avea într-o fermă”.

“Deoarece sunt constant în contact cu apa, durata de viață a celulelor este direct legată de calitatea apei din fermă”, ne explică Tyler. “PH-ul, duritatea și cantitatea de sediment din fiecare sursă de apă diferă în funcție de locație, astfel că diferențele între ferme se datorează în mare parte acestui aspect. Folosind unitatea de testare, putem simula condițiile dintr-o zonă cu apă de calitate redusă, prin schimbarea PH-ului sau durității. Acest aspect ne permite să evaluăm cum reacționează celulele la diverse tratamente, precum algicidele și substanțele de decalcifiere, și cum afecteazî acestea durata de viață a celulelor. Putem de asemenea determina cum afectează ciclurile de uscare/umidificare și cum contribuie acestea la reducerea rezistenței în timp.

Putem de asemenea accelera timpii de utilizare ca urmare a combinației de ventilatoare folosite în unitatea de testare. Putem dubla presiunea statică și viteza aerului față de cifrele obișuite, ceea ce ne permite să observăm din timp eventuale slăbiciuni ale produsului. Această unitate este un dispozitiv extraordinar pentru a ne permite să înțelegem care sunt factorii care duc la scurtarea duratei de viață a celulelor”.

Hog Slat este un lider în producția echipamentelor de suine și păsări, cu sediul in Newton Grove, Carolina de Nord, SUA. Oferim soluții complete pentru echiparea fermelor.

×
Blog archívum