Caută
Filtre

Georgia Poultry

Hog Slat și-a început activitatea în soluții și echipamente pentru industria creșterii de păsări în anul 1989 în Carolina de Nord. În 1995 Hog Slat cumpără o mare companie din Georgia care deținea 8 magazine. După aceasta am numit compania Georgia Poultry. 

Georgia Poultry s-a dezvoltat continuu de atunci în regiunile producătoare de găini de carne ale Statelor Unite. În momentul de față sunt mai mult de 24 de magazine Georgia Poultry și încă 22 reprezentanți de vânzări care vând echipamente pentru creșterea păsărilor. 

Componenții echipei de vânzări sunt specialiști cu o vastă experiență în această industrie rezultând o experiență cumulată de peste 300 de ani. Reprezentanții noștri de vânzări sunt specialiști în industria producătoare de găini de carne, de curcani și cea de ouă de consum. 

În 2011 am decis să ne aventurăm și în industria producătoare de ouă de consum. Localizată în prezent în mare măsură în Midwest, societatea noastră pune la dispoziția crescătorilor piese de schimb și îi asistă la instalarea sistemelor de cuști tip volieră.