Keresés
Filters

Hog Slat

Hog Slat INC-et Billy Herring úr alapította 1969-ben, amikor egy olyan gazdaságot vezetett, amely magában foglalta az összes folyamatot a disznók felnevelésétől az elhízásig, Newton Grove-ban, Észak-Karolinában. Mivel nem voltak versenyképes rácsok a felnevelő gazdaságban való használatra, úgy döntött, hogy saját maga építi meg azokat. Felismerve a termékek minőségét, más gazdák is kérték a segítségét és így született meg a kis családi vállalkozás. Ma ez a kis üzlet jelentős disznó- és baromfiellátó berendezés gyártóvá vált, világszerte terjeszkedve. A Hog Slat központja Newton Grove-ban, Észak-Karolinában található, üzletekkel és raktárakkal Iowában és Oklahomában. A Georgia Poultry részleg központja Roystonban, GA-ban található, üzletekkel és raktárakkal Mississippiben és Dél-Missouriban.

A Hog Slat INC egy családi vállalkozás, amely a sertés- és baromfitenyésztéssel foglalkozik.

Részt veszünk:

  • Kulcsrakész projektek kivitelezése sertés- és baromfitenyésztésre
  • Sertés- és baromfitenyésztő berendezések gyártása, forgalmazása
  • Sertéstartás saját gazdaságban.

A Hog Slat, Inc. az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb sertésfelszerelés-gyártója és vállalkozója, mintegy 1000 közvetlen alkalmazottal és 1400 alvállalkozóval, akik dolgoznak a vállalat építési projektjein. A Hog Slat / Georgia Poultry kulcsrakész létesítményeket épít családi gazdaságoknak és nagy mezőgazdasági tevékenységeknek az Egyesült Államokban és Europában. A Hog Slat / Georgia Poultry továbbá felszereléscsomagokat is forgalmaz azoknak az ügyfeleknek, akik saját létesítményeiket kívánják építeni, mind belföldön és nemzetközi szinten.

Georgia Poultry a Hog Slat Group egyik részlege, amely baromfifelszerelések forgalmazásával foglalkozik az Amerikai Egyesült Államok délkeleti részén. 2004-ben alapitottak a Georgiai államban, különböző helyszíneken telephelyek megvásárlásával, és gyorsan 18 értékesítési ponttal bővült, amelyek Georgia és Tennessee mellett Floridát, Mississippit, Arkansast és Missourit is tartalmazzák.