Keresés
Filters

Ferma de reproducție din Island Acre, SUA

Ferma de reproducție are o clădire de gestație de 107 m x 48.7 m și o clădire de maternitate de 87 m x 42 m cu 440 boxe de fătare.

fan bank

26 buc – Ventilatoare AirStorm X-Brace de 137 cm diametru pentru ventilația tip tunel în clădirea de gestație.

scrubber wall

Aerul exhaustat este tras printr-un perete de filtrare pentru a reduce emisiile de praf și mirosurile neplăcute.

scrubber wall detail

Apa aflată într-un rezervor subteran este picurată încontinuu peste peretele de filtrare, captând praful și noxele aflate în aerul evacuat.

farrowing curtain

Prelatele care coboară în fiecare capăt al clădirii de maternitate asigură aport de aer proaspăt în podul izolat pe tot parcursul anului. Admisia de aer în camere se realizează prin admisii de tavan acționate automatizat.

farrowing rooms

Fiecare din cele 11 camere de maternitate este dotată cu 40 boxe de fătare din oțel galvanizat.

AquaBowl

Adăpătorile Aqua Bowl reduc risipa de apă și ajută la introducerea timpurie a purceilor cu sistemele de adăpare. Mutarea adăpătorilor mai departe de marginile boxelor duce la o umiditate mai redusă în boxă, astfel prelungind și durata de viață a echipamentelor.

sowmax

Un sistem de furajare cu lanț Grow-Disk asigură furaj pentru hrănitorile SowMAX amplasate deasupra jgheabului fiecărei boxe de fătare. Scroafele primesc astfel porții de furaj la discreție prin acționarea unui mecanism simplu. 

farrowing slider door

Ușile verticale culisante permit mutarea animalor spre și dinspre boxele de fătare fără daunele cauzate de obicei ușilor de acces. Porțile de alee se fixează în siguranță pentru a permite mutarea facilă a animalelor.

weaning room

Ferma are de asemenea un spațiu de tineret care folosește podelele de plastic Hog Slat. Spațiul verde din fiecare boxă asigură un spațiu pentru furajarea facilă în primele zile de după înțărcare.

×
Blog archívum