Search
Filters

Capacul din polipropilena pentru silozuri

Noul capac din plastic dezvoltat de HOG SLAT cu un sistem unic de deschidere și închidere s-a clasat printre primele opt finaliste la Concursul de Produse Inovative din cadrul celui mai mare tîrg de profil World Pork Expo 2018 (SUA).

Acest capac este fabricat din polipropilena rezistanta la razele UV si are un mecanism de deschidere unic fabricat din oțel inoxidabil.

Fată de capacele clasice care gliseaza fața spate, noul capac HOG SLAT urca si coboară paralel cu acoperișul silozului. Resortul montat pe capac ține capacul in poziție deschisă. Designul favorizează operarea pe timp de vânt puternic, ploaie şi iarna când se acumulează zăpadă.  În toate condiţiile de vreme partea interioară a capacului rămâne uscată. Noul sistem de operare reduce riscul de deteriorare a capacului in timpul umplerii.

Sistemul permite deschiderea si închiderea capacului de la nivelul solului. Acesta a fost un atu în câştigarea premiului de Produs Inovativ. “In Statele Unite ale Americii, in unele ferme este interzis soferilor de camione de furaj să urce pe silozuri din motive de siguranţăspune Pot Tom un menbru din juriu, care este şi fermier in Minesota.

Ca director de vânzări în HOG SLAT, Fritz Richards a punctat, timpul de viată al capacului este de 20ani. Este deja soluţia standard pentru silozurile fabricate de HOG SLAT dar se poate monta şi pe silozuri mai vechi ale altor producatori de silozuri.

HOG SLAT este o firma cu o traditie de 49 de ani, unul din cei mai mari producători mondiali de echipamente pentru fermele de porci si păsări. Compania are in structura ei un department de cercetare si dezvoltare. Testarea echipamentelor se face in laboratoarele si fermele(TDM cu 25.000 scroafe) deținute de HOG SLAT, dar si de centrele de cercetare si testare din SUA si Europa.

Acum câțiva ani HOG SLAT a lansat o linie de productie proprie pentru silozurile de furaj. Astăzi avem singurele silozuri zincate din lume fabricate din oţel structural OL52 cu o rezistenţa la întindere de 380MPA. Silozurile sunt fabricate în Statele Unite ale Americii si sunt prezente de anul trecut şi in România.  

* Concursul de Produse Inovative se desfăşoara la cel mai mare târg pentru echipamente folosite în fermele de porci. Juriul este alcătuit din producători de porci, veterinari si cadre universitare de profil. Anul acesta au fost aleşi 30 de candidaţi-30 fiind și numărul edițiilor în care s-a desfașurat expozitia World Pork Expo.

Directorul de vânzări al companiei HOG SLAT Fritz Richards (stânga) explică avantajele noului tur de produs pentru dezvoltarea viitoare a companiei

×
Blog archive