PRODUCȚIE

Grătare de beton

Hog Slat este liderul mondial recunoscut în fabricarea grătarelor de beton pentru industria porcină. Grupul Hog Slat deține 3 fabrici în SUA, altele în Cile și Mexic și una în România. Capacitatea anuală de producție este de 900.000 de grătare, echivalentul aclimatizării a 600.000 de scroafe/an. Fabrica de grătare din România produce 366.000 m²/an și deservește piața Est Europeană. Grătarele produse în România respectă legislația și standardele europene în vigoare, fapt care ne permite să răspundem prompt toturor solicitărilor venite din partea clienților noștri. De asemenea există posibilitatea de producție a grătarelor pentru tineret și îngrășătorie.

Sisteme de Boxare

În Sua Divizia de Producție a Hog Slat are 2 fabrici, cu o producție săptămânală de 907.000 kg de produs finit. Volumele mari de materie primă achiziționată de Hog Slat îi permite reducerea costurilor de producție și posibilitatea de a oferi un echipament de calitate superioară clientului. Fabrica de producție din Arad, România a fost deschisă în 2006, și acum produce peste 24.000 kg de produs finit săptămânal. Aceasta deservește clienții din România, Polonia, Ucraina și Rusia.

Diviziile de Producție folosesc cele mai noi tehnologii disponibile, pentru a asigura cele mai ridicate standarde în domeniu.
  • Presă de mare viteză, operată de computer
  • Tehnologii sofisticate de sudură
  • Galvanizarea produselor se face printr-o parte terță. Procesul respectă toate reglementările în domeniu

Aceste capabilități de producție, combinate cu know how-ul în domeniu, experiența și oamenii foarte bine pregătiți, fac din compania noastră una de talia mondială.CENTRE ȘI LOCAȚII DE DISTRIBUȚIE

Hog Slat este liderul în distribuția de sisteme de transport mâncare, sisteme de ventilație, sisteme de incălzire și sisteme de control al prelatelor. Specialiști noștri au verificat și testat toți producătorii de marcă din aceste domenii, furnizorii alegându-se pe baza calității produselor și implicarea și dedicarea acestora către această industrie. Dezvoltarea de noi furnizori este continuă, noi produse și soluții fiind testate regulat. Trei centre mari de distribuție aflate în SUA deservesc cele mai mult de 45 de magazine localizate pe teritorul acesteia. În anul 2011 s-a deschis magazinul din Buzău, România pentru a putea raspunde prompt cerințelor fermierilor din Estul României și Republica Moldova.

 Magazinele noastre oferă clientilor noștrii următoarele:

  • Stoc foarte mare de piese de schimb
  • Suport tehnic
  • Tehnicieni pentru reparații și instalații în teren

Rețeaua de magazine și centre de service joacă un rol major în dezvoltarea continuă a Hog Slat/Georgia Poultry, fapt care va duce la extinderea în viitorul aropiat în noi locații a acestuia.CONSTRUCȚII

Pentru construcția de noi ferme, cât și pentru proiectele de retehnologizare a vechilor ferme atât din România cât și din altă țară, specialiștii Hog Slat pun la dispoziție planuri detaliate de instalare a echipamentelor proprii în clădiri.

Specialiștii Hog Slat lucrează îndeaproape cu inginerii de santier pentru a asigura potrivirea între desingn-ul clădirii și echipamentele noastre.